flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання відповідача Романів Михайла Євгеновича, останнє відоме місце проживання якого було с.Красне, вул.Шевченка, 254 Гусятинського району Тернопільської області

21 листопада 2019, 10:03

         Гусятинський районний  суд Тернопільської області викликає відповідача Романів Михайла Євгеновича, останнє відоме місце проживання якого було с.Красне, вул.Шевченка, 254 Гусятинського району Тернопільської області, по справі за позовом Левченко Марії Дмитрівни до Романів Михайла Євгеновича про визнання особи такою, що втратила право користування житлом, в судове засідання, яке відбудеться 27 листопада 2019 року о 8.30 год. в приміщенні суду за адресою: смт. Гусятин, вул. Героїв Майдану, 2  Гусятинського району Тернопільської області. Відповідач в разі неявки в судове засідання має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача в судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутності.

Ухвала про відкриття провадження у справі розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/).