flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В апараті суду відкрито вакансію

08 квітня 2024, 13:38

Запрошуємо приєднатися до команди Сумського окружного адміністративного суду. В апараті суду відкрито вакансію завідувача господарства відділу бухгалтерського обліку, матеріального та господарського забезпечення.

Для даної посади наявність вищої освіти не є обов’язковою вимогою. Важливо прагнення працювати, а також вміння ефективно взаємодіяти з колегами в умовах змін та викликів.

Призначення на посаду здійснюється керівником апарату суду – за результатами співбесіди.

Основні посадові обов’язки:

  1. Організовує забезпечення суду усіма необхідними для його діяльності матеріально-технічними ресурсами та надає пропозиції щодо потреб суду у матеріально-технічних ресурсах при формуванні кошторису суду на поточний рік та бюджетного запиту на наступні роки.

  2. Забезпечує та контролює своєчасне прибирання приміщень суду відповідно до санітарних норм і правил, а також прибирання прилеглих територій. Організовує та здійснює виконання робіт з благоустрою території суду і догляду за зеленими насадженнями.

  3. Керує роботою прибиральників службових приміщень, робітників з комплексного обслуговування приміщень суду, здійснює закріплення приміщень суду за прибиральниками службових приміщень.

  4. Забезпечує належний внутрішній порядок в приміщеннях суду, ремонт і збереження меблів, інвентарю та інших матеріальних цінностей.

  5. Забезпечує зберігання технічних засобів і господарського інвентарю, його відновлення, поповнення і раціональну експлуатацію.

  6. Забезпечує робочий стан системи каналізації, опалення, вентиляції, електромережі тощо та уживає заходів щодо унесення несправностей та аварій.

  7. Здійснює ведення журналів обліку показників лічильників тепла, води та електричної енергії.

  8. Завідувач господарства є матеріально-відповідальною особою. Здійснює приймання, зберігання, відпуск та облік запасів та інших товарно-матеріальних цінностей суду за місцем їх зберігання (знаходження) за одиницями обліку та кількістю в картках складського обліку.

Розмір заробітної плати: 6722 (оклад) + надбавка за вислугу років у державних органах + премія (відповідно до чинного законодавства), але не менше мінімальної заробітної плати.

Додаткову інформацію можна отримати у секторі управління персоналом за телефоном (0542) 60-80-75.