flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! В апараті суду наявна ваканта посада

19 квітня 2024, 14:53

Увага! В апараті суду наявна ваканта посада

 

Повідомляємо, що в Краснопільському районному суді Сумської області наявна вакантна посада державної служби категорії «В» - судовий розпорядник.

На посаду судового розпорядника призначаються особи, які мають вищу освіту за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого бакалавра або бакалавра, вільно володіють державною мовою, без вимог до стажу роботи.

На підставі Закону України "Про правовий режим воєнного стану" від  12.05.2015 року № 389-VIII, у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору та без документу про підтвердження рівня володіння державною мовою!

Бажаючі взяти участь у співбесіді, направляйте на нашу електронну адресу: inbox@kp.su.court.gov.ua заявурезюме встановленого зразка. та документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (05459) 7-12-07 – консультант суду (з питань персоналу) Ярова Світлана Іванівна.

Якщо Ви відповідальні, комунікативні та ініціативні  - раді будемо бачити Вас у нашому колективі!