flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь керівника апарату суду у семінарі

30 квітня 2024, 14:32

26-27 квітня у Києві, відбувся дводенний семінар, присвячений дизайну та імплементації ініціативи "Модельні суди". Організатором заходу виступив Проєкт ЄС "Право-Justice". Участь у заході взяли представники Всеукраїнської асоціації працівників судів, які напрацьовували спільні рішення для подальшої імплементації та масштабування Ініціативи "Модельні суди".

Одним із активних учасників семінару була керівник апарату Зарічного районного суду м. Суми Алла ШЕВЧЕНКО.

Ініціатива "Модельні Суди" започаткована в Україні Проєктом ЄС "Право-Justice" у 2018 році. Мета Ініціативи полягає у вдосконаленні системи організації роботи судів, що передбачає покращення надання судових послуг, підвищення якості роботи із вразливими групами населення, які звертаються до суду, підвищення безпеки суддів, працівників апарату та відвідувачів суду, покращення комунікації судів з суспільством, а також пілотування інших сучасних управлінських ініціатив.

Семінар дав змогу учасникам обговорити ключові аспекти імплементації концепції "Модельні суди" та прийняти серію спільних рішень щодо подальших кроків у реалізації цієї ініціативи.