flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Снагіна Владислава Володимировича, Снагіної Тетяни Анатоліївни

02 лютого 2022, 13:36

 

    Котелевський районний суд Полтавської області викликає Снагіна Владислава Володимировича та Снагіну Тетяну Анатоліївну, останнє відоме місце реєстрації та проживання: смт. Котельва Полтавської області, вул. Полтавський шлях, 198 кв. 10, як відповідачіа в судове засідання по цивільній справі №535/949/21 за позовом Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго» до Снагіна Владислава Володимировича, Снагіної Тетяни Анатоліївни про стягнення заборгованості за послуги теплопостачання .

Судове засідання відбудеться 21.02.2022 року о 15.30 год. у приміщенні Котелевського районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 235.

До дня судового засідання суд пропонує відповідачу надати відзив на позовну заяву, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Наслідки неявки в судове засідання


Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені статтями 147, 148, 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України.

У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки.

Суддя С.О. Мальцев