flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення моніторингу

13 серпня 2012, 14:30

До уваги громадян!

 

         Відповідно до листа Ради Суддів України  від 17.07.12 № 9рс-386/12-вих та листа Державної судової адміністрації України від 25.07.12 № 15-4090/12,

 15 серпня 2012 року в Теплодарському міському суді Одеської області  (м. Теплодар, вул. Комунальна, 3)  відбудеться Моніторінг стану незалежності суддів в Україні, метою якого є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади.

     Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь, та висловити свою думку!

 

            {Моніторинг (рос. мониторинг, англ. monitoring, нім. Monitoring n) — комплекс наукових, технічних, технологічних, організаційних та інших засобів, які забезпечують систематичний контроль (стеження) за станом та тенденціями розвитку природних та техногенних процесів.

Методологічно моніторинг це проведення ряду однотипних замірів при цьому головна інформація полягає навіть не в самих значеннях результатів, а в їх зміні, динаміці від одного заміру до іншого}.

 Джерело: uk.wikipedia.org