flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ

25 квітня 2018, 10:57

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

23  квітня 2018 року

Ксюк Антон Володимирович

В провадженні судді Тарутинського районного суду Одеської області Тончевої Н.М. знаходиться цивільна справа за позовом ПАТ КБ «Приватбанк» до Ксюк Антона Володимировича про стягнення заборгованості (492/39/18) .

Судове засідання по зазначеній справі призначено на 03 травня  2018 року о 12 годині 00 хвилин у приміщенні Тарутинського районного суду Одеської області, який знаходиться за адресою : кабінет №2, будинок 235, вулиця Красна, смт Тарутине, Тарутинський район, Одеська область.

Ксюк Антон Володимирович  є відповідачем по справі.

Відповідачу Ксюк А.В. пропонується у строк до 03 травня 2018 року надіслати :

до суду: відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позовної заяви;

позивачу:  копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

З моменту опублікування зазначеного оголошення про виклик, відповідач Ксюк А.В. вважається повідомленим належним чином про дату, час і місце розгляду справи та зобов’язаний повідомити суд про причини своєї неявки.

У разі неповідомлення суду про причини своєї неявки, вважається, що відповідач  Ксюк Антон Володимировичне зявився в судове засідання без поважних причин.

 

Суддя Тарутинського районного суду

Одеської області                                                                                               Н.М. Тончева