flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення практичного відпрацювання дій за планом евакуації персоналом Котовського міськрайонного суду Одеської області на випадок пожежі

28 вересня 2017, 10:33

Практичні відпрацювання планів евакуації - важлива складова частина професійної підготовки персоналу об'єкта. Вони є основною формою контролю підготовленості персоналу до гасіння пожеж.

Від так, в зв’язку з останніми подіями в Україні, 27 вересня 2017 року заступником начальника Подільського міжрайонного відділу ГУ ДСНС України в Одеській області майором служби цивільного захисту Осадчим Денисом Івановичем було проведено тренування по евакуації персоналу суду.

Під час тренування, колектив Котовського міськрайонного суду Одеської області показав знання плану евакуації; розуміння поставлених завдань і сутності того, що відбувалося в процесі; правильність дій при евакуації та ліквідації умовної пожежі; характер допущених помилок і причини їх скоєння; знання посадових інструкцій, місць розташування засобів управління протипожежного обладнання та апаратури (захисних, первинних і стаціонарних засобів пожежогасіння), їх місцезнаходження та порядку їх застосування; вміння надавати першу допомогу постраждалим при нещасних випадках і пожежах. При закінченні тренування майор служби цивільного захисту Осадчий Д.І. підвів підсумки і дав загальну і індивідуальну оцінку всім її учасникам: «добре».

Після закінчення тренування по евакуації, заступник начальника Подільського міжрайонного відділу ГУ ДСНС України в Одеської області провів семінар на тему: «Евакуація у випадку пожежі чи надзвичайної ситуації».