flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо передачі суддею Волковою О.І. справ і матеріалів, у зв'язку з відстороненням від відправлення правосуддя

29 квітня 2024, 15:53

ОГОЛОШЕННЯ

Цивільні справи, які перебували на розгляді судді Южноукраїнського міського суду Волкової О.І. (яку тимчасово відсторонено від здійснення правосуддя на підставі рішення Вищої ради правосуддя від 10.04.2024), не розглядаються та не приймаються канцелярією суду для здійснення повторного автоматизованого розподілу та визначення іншого складу суду відповідно до наказу в.о.голови Южноукраїнського міського суду Савіна О.І. від 24.04.2024 № 21-од «Про припинення передачі справ».
З приводу призначення справ та дотримання строків їх розгляду звертатися до адміністрації суду та до канцелярії за телефоном 5-44-19.


Суддя Южноукраїнського
міського суду Олена Волкова

 

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні громадяни!

Рішенням Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 10 квітня 2024 року № 1056/3дп/15-24 суддю Южноукраїнського міського суду Волкову Олену Іванівну притягнуто до дисциплінарної відповідальності та застосовано дисциплінарне стягнення у виді внесення подання Вищій раді правосуддя на звільнення з посади судді Южноукраїнського міського суду.

Відповідною процедурою передбачено, що до прийняття рішення Вищою радою правосуддя, суддя Волкова О.І. відстороняється від відправлення правосуддя. А отже справи і матеріали всіх категорій, які перебували у її провадженні, передаються в канцелярію суду для їх повторного авторозподілу.

Остаточна передача справ відбудеться після ухвалення рішення Вищою Радою правосуддя про звільнення судді Волкової О.І. з посади судді,  скасування рішення Третьої Дисциплінарної палати від 10.04.2023 чи його зміни. Слідкуйте за інформацією на офіційному вебсайті суду.

 

В.о.голови 

Южноукраїнського міського суду Олександр САВІН