flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід мешканцю Кропивницького, підозрюваному у вчиненні ДТП, яке спричинило тяжкі наслідки для здоров’я потерпілої

30 квітня 2024, 12:16

Обрано запобіжний захід мешканцю Кропивницького, підозрюваному у вчиненні ДТП, яке спричинило тяжкі наслідки для здоров’я потерпілої

 

У Центральному районному суді м.Миколаєва обрано запобіжний захід 27-річному мешканцю м.Кропивницький, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286-1 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 24.12.2023 року, близько 2-ї години ночі, в стані алкогольного сп’яніння, чоловік рухався в автомобілі «Mazda» по пр.Центральному в бік вул. Рюміна. В районі кругового перехрестя «Пушкінське кільце», він не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де допустив наїзд на 19-річну дівчину. Внаслідок наїзду, остання отримала тілесні ушкодження, які відносяться до категорії тяжких.

В судовому засіданні, підозрюваний провину не визнав, повідомив, що за кермом автівки був раніше невідомий йому чоловік, який запропонував послуги водія, оскільки сам підозрюваний був в нетверезому стані. Просив суд передати його на поруки трудового колективу.

Захисник також заперечувала проти задоволення клопотання, вказуючи на відсутність ризиків, просила передати підозрюваного на поруки.

За результатами розгляду, слідчий суддя постановила застосувати стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави у сумі 151 400 гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва

 

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068129551072

Instagram: https://www.instagram.com/centrcourtmyk/

Telegram: t.me/centrcourt