flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Стрийському міськрайонному суді Львівської області проведено спільну нараду суддів та працівників апарату суду з начальником ТУ ДСА України в Львівській області

04 травня 2012, 13:29

04 травня 2012 року Стрийський міськрайонний суд Львівської області, з робочим візитом, відвідала начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Попович Юлія Володимирівна та провела спільну нараду з головою, суддями та працівниками апарату суду.

Нараду розпочав голова Стрийського міськрайонного суду Львівської області Бораковський Василь Миронович, який оголосив статистичні дані щодо роботи суду та дані відносно нерозглянутих судом кримінальних, цивільних, адміністративних справ та справ про адміністративні правопорушення за 2011 рік та 1 квартал 2012 року, а також відзначив суттєве зменшення нерозглянутих справ судом в порівнянні з 2010 роком., а також висловив подяку керівництву ТУ ДСА України в Львівській області за сприяння в проведенні ремонту в приміщеннях суду по вул. Валовій,12 і Шевченка,89 та впорядкуванню архіву суду в 2011 році.

Начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Попович Ю.В. відзначила належний рівень співпраці голови суду та керівника апарату суду з ТУ ДСА України в Львівській області та наголосила на продовженні співпраці на високому рівні.  Повідомила про збільшення фінансування ТУ ДСА України в Львівській області, а саме додаткове виділення коштів, частина з яких буде спрямована на оплату праці працівників апаратів судів Львівської області.

 Також Попович Ю.В. зазначила, що матеріально – технічне забезпечення Стрийського міськрайонного суду знаходиться на задовільному рівні, у 2012 році на потреби суду виділено 12 комп’ютерів та проведено роботу з часткового впорядкування архіву.