flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Графік відключення електроенергії у суді

04 січня 2023, 10:31

   У зв’язку із запровадженням планових, стабілізаційних та аварійних  відключень електроенергії, з критичною енергетичною ситуацією, яка на даний час склалася в Україні, Радехівський районний суд Львівської області повідомляє наступне.

   Відповідно до ст.247 ЦПК України та п.5 ст.27 КПК України під час судового розгляду справи здійснюється повне фіксування судового засідання за допомогою відео – та/або звукозаписувального технічного засобу в порядку, передбаченому Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Офіційним записом судового засідання є лише технічний запис, здійснений судом у порядку, передбаченому процесуальними кодексами.

   У випадку неможливості забезпечення технічної фіксації судових засідань з незалежних від суду причин, зумовлених відключеннями електроенергії, такі судові засідання буде відкладено.

   Звертаємо увагу, що розгляд цивільних, адміністративних справ та справ про адміністративні правопорушення, а також окремих категорій справ кримінального провадження може здійснюватись у визначеному процесуальним законодавством порядку за умови відсутності потреби розгляду справи у судовому засіданні та наявності письмової заяви всіх учасників справи про можливість такого розгляду за їх відсутності та висловленої позиції по суті справи, а також у справах, що вирішуються у спрощеному (письмовому) провадженні.

   Радехівський районний суд Львівської області належить до 2 групи відключень.