flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом призупинено з 15.04.2021 виготовлення і видачу судових документів!!!

15 квітня 2021, 10:58

   У зв’язку з відсутністю забезпечення  Територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області суду офісним папером та не здійснення з початку 2021 року заправки, ремонту картриджів, копіювально-розмножувальної техніки (БФП, принтер, ксерокс, тощо) з 15 квітня 2021 року судом призупинено виготовлення і видачу судових документів (рішення, вироки, ухвали, постанови, судові накази, виконавчі листи та ін.), призупинено друк листів з електронної пошти суду та з системи «Електронний суд».

   Учасникам судових процесів рекомендовано відстежувати дату призначення справи на вебсайті суду, а із текстами судових рішень ознайомлюватися у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

   Прийом документів (апеляційні скарги, заяви, клопотання, скарги, пояснення, відзиви тощо) здійснюється на паперових носіях.

   У відповідь на неодноразові звернення суду щодо припинення фінансування забезпечення суду надійшли повідомлення про відсутність видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими судами.

   У разі відновлення належного забезпечення від ТУ ДСА України в Львівській області робота суду з видачі судових документів буде відновлена !!!