flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит студентів до суду

20 вересня 2023, 17:37

На виконання Програми навчальної дисципліни для набуття практичних навичок 20 вересня 2023 року Городоцький районний суд Львівської області відвідали студенти четвертого курсу ВСП «Вишнянський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування» разом з викладачами Наталією Галушкою та Ольгою Заріцькою.

 

Керівник апарату суду Надія Борис розповіла студентам про роботу суду в цілому, а також про порядок реєстрації та розподілу судових справ в автоматизованій системі документообігу суду, оформлення  судових справ, про роботу Єдиної судової інформаційно-телекомунікаціної системи, зокрема про підсистеми «Електронний кабінет», «Електронний суд» та відеоконференцзв’язку. Продемонструвала деякі справи цивільного, кримінального судочинства та матеріали справ про вчинення адміністративного правопорушення.

 

Окрім цього, наші гості були присутніми у судових засіданнях при розгляді цивільної справи та кримінального провадження під головуванням судді Ангеліни Малахової-Онуфер. Вони мали реальну можливість спостерігати за передбаченими чинним законодавством України обов’язковими процедурами розгляду матеріалів у судовому процесі, дати оцінку кожному учаснику справи.

Студенти і викладачі оцінили важливість, актуальність та доцільність заходу, оскільки перебування впродовж кількох годин у стінах суду було у стократ корисніше, аніж десяток теоретичних аудиторних занять із навчальних курсів.

Наприкінці заходу керівник апарату подякувала за візит та запропонувала і надалі проводити такі зустрічі, що було схвалено викладачами.