flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян !!!!

02 квітня 2021, 11:03

Найголовнішим критерієм якісного здійснення судочинства є своєчасний розгляд справ. Проте цього року Городоцький районний суд Львівської області, як і усі суди України, зіштовхнувся з проблемою.

           У зв’язку з відсутністю належного фінансування, суд тимчасово не в змозі надсилати поштою судові повістки та процесуальні документи, а також з 01.04.2021 немає можливості направляти судові повістки в електронному вигляді (СМС-повідомлення).

          Для того, щоб мінімізувати негативні наслідки недофінансування, що може зумовити збільшення строків розгляду справ через неявку учасників з причини неналежного їх повідомлення, Городоцький  районний суд Львівської області просить учасників судових справ використовувати альтернативні способи отримання інформації з суду:

  • цікавитись про дату призначення розгляду справ на сайті Городоцького районного суду Львівської області (inbox@gr.lv.court.gov.ua ) у розділі «Список справ призначених до розгляду», «Інформація щодо стадії розгляду справи» ;
  • телефонувати щодо стадій розгляду судових справ та призначення дат слухання за телефоном (03231) 30-530 або на багатоканальний номер Єдиного Контакт-центру судової влади України: +38(044) 207-35-46;
  • отримувати кореспонденцію наручно в суді.

   

       Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось на розуміння.