flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація! В суді підтверджено випадок COVID-19

29 березня 2021, 10:31

У зв’язку з підтвердженим діагнозом COVID-19 у одного з суддів Городоцького районного суду Львівської області, наполегливо просимо учасників судових процесів та відвідувачів, участь яких у розгляді справ не є обов’язковою, утриматись від відвідування приміщення суду.

Разом з тим, з метою дотримання високих стандартів прав людини, надання доступу до правосуддя та дотримання розумних строків розгляду справ, суд не припиняє здійснення судочинства.

Однак, в умовах, що склались, рекомендуємо учасникам судових засідань, участь яких не є обов’язковою,  звертатись до суду електронною поштою, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком, факсом  із заявами про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.

Особам, які бажають звернутись до суду просимо всі документи подавати до суду також в один з вище зазначених способів.

Крім цього, нагадуємо, що до офіційного закінчення визначеного на території України карантину в суді діють обмеження, встановлені Рішенням зборів суддів Городоцького районного суду Львівської області від 17 березня 2020 року №2, зі змінами від 15 червня 2020 року (див. посилання).

Також, звертаємо увагу що на період карантину забороняється пропуск до приміщення суду осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски) та осіб, які не є учасниками судових засідань.

Зазначені обмеження встановлені з метою непоширення захворювання серед населення та безпеки громадян, а тому просимо з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась в суді.