flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Сайт суду в мережі Інтернет

03 травня 2018, 14:09

Сайт суду в мережі Інтернет.

Більша кількість громадян має думку, що потрібну їм інформацію, щодо призначення справ до розгляду, режиму роботи суду, номери телефонів, прізвища суддів та багато іншого можна дізнатися тільки відвідавши установу суду.

Проте, для полегшення доступу до інформації у роботі суду, було створено офіційний сайт Білокуракинського районного суду Луганської області на веб-порталі “Судова влада України”.

На даному сайті громадяни можуть отримати безліч корисної інформаці, а саме: порядок та суми сплати судового збору, дізнатися про режим роботи суду, які справи призначені до розгляду, прізвища суддів із зазначенням їх телефонних номерів, ознайомитися з оголошеннями та структурою суду. Громадяни можуть знайти також відповідні зразки заяв потрібних для звернення до суду за видачею копій процесуальних документів, виконавчих листів, тощо. На сайті також можна ознайомитися з порядком звернення до суду та правилами поведінки в ньому.

Знайти наш сайт дуже просто, потрібно мати вихід у всесвітню мережу Інтернет, в пошуковій системі вписати слова “Судова влада України”, перейти на даний портал та у головному меню обрати “Суди загальної юрисдикції”, після чого в підпункті “Районні” обрати область “Луганська” та пункт меню “Білокуракинський районний суд”, або у пошуковій системі зазначити http://www.bl.lg.court.gov.ua/sud1205/

Більш детальну інформацію щодо роботи сайту громадяни можуть отримати в Білокуракинському районному суді Луганської області за адресою площа Шевченка 2, смт.Білокуракине, Луганська область.