flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПІД ОХОРОНОЮ СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ

29 липня 2020, 10:02

БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД 

ПІД ОХОРОНОЮ СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ

         Територіальним управлінням Служби судової охорони у Луганській області взято під свою охорону Білокуракинський районний суд Луганської області.

         Ураховуючи епідеміологічну ситуацію, взяття під охорону судової установи відбулось без урочистостей з дотриманням карантинних заходів.

          Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов представив колективу суду співробітників Служби, які здійснюватимуть охорону та підтримуватимуть громадський порядок в установі, особисто провів інструктаж з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в суді, дотримання правил карантину та привітав з початком несення служби.

Під час заходу з привітальним словом до судових охоронців звернувся виконувач обов’язків голови Білокуракинського районного суду Олександр Третяк, який побажав судовим охоронцям успіхів, миру та здоров’я.

За традицією начальник Управління полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов вручив виконувачу обов’язків голови суду пам’ятний знак Служби, а судові охоронці подарували усім жінкам квіти.