flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників суду з цивільного захисту та пожежної безпеки.

15 травня 2019, 14:52

13 травня 2019 року в Світловодському міськрайонному суді відбулися навчання з цивільного захисту та пожежної безпеки.

Метою яких є інформування працівників суду щодо заходів  забезпечення безпеки працівників та відвідувачів суду, набуття та засвоєння ними практичних навичок щодо дій під час виникнення надзвичайної ситуації.

Як зазначила голова суду Волошина Наталія Леонідівна, в зв’язку з складною суспільно-політичною ситуацією в країні ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій є досить високою. Тому, проведення навчань (тренувань) з цивільного захисту на сьогодні є досить актуальним.

Для проведення навчання було запрошено фахівця  Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Фоміна Михайла Юрійовича. Він розповів працівникам суду про основи цивільного захисту, загрози природних явищ, види та наслідки надзвичайних ситуацій, порядок дій при евакуації із приміщення.

Крім того, працівникам суду було продемонстровано документальний фільм про тероризм та захоплення заручників.

За результатами навчання працівники отримали багато цікавої та корисної інформації для  вжиття заходів щодо запобігання і реагування у випадку надзвичайної ситуації.

Під час заходу було проведено учбову евакуацію для практичного відпрацювання  дій працівників суду щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації на випадок пожежі в приміщенні суду.