flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Гаєвець Владислава Вікторовича про ухвалення заочного рішення у справі № 364/61/24 провадження № 2/364/96/24

25 березня 2024, 12:40

ПОВІДОМЛЕННЯ

про ухвалення
заочного рішення суду у цивільній
справі № 364/61/24 (провадження № 2/364/96/24)

 

          Володарський районний суд Київської області повідомляє, що   рішенням суду від 25.03.2024 р. позов АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОТП БАНК» до Гаєвець Владислава Вікторовича про стягнення заборгованості - задоволено.

          Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

          Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому цим Кодексом. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Київського апеляційного суду.

          Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

          Повний текст рішення складений 25.03.2024 року.

          З текстом рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua) або шляхом отримання копії зазначеного  рішення суду у Володарському районному суді Київської області.

 

 

Суддя Володарського
районного суду Київської області

 

Ткаченко О.В.