flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив вирок чоловіку, який наніс легкі тілесні ушкодження неповнолітній дитині

23 квітня 2024, 14:34
15 квітня  2024 року судом в порядку спрощеного провадження ухвалено вирок стосовно обвинуваченого Б. у вчиненні ним кримінального проступку  за частиною першою статті 125  Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) та призначено покарання у виді громадських робіт строком вісімдесят годин.
Судом встановлено: 29.11.2023 року, у с. Дударків Бориспільського району Київської області гр. Б. перебуваючи в приватному будинку своєї співмешканки, з якою напередодні посварився, вирішив спричинити тілесні ушкодження її неповнолітній дочці.
Своїми діями обвинувачений Б. умисно спричинив неповнолітній потерпілій побої та тілесні ушкодження у вигляді синця в ділянці волосяної частини лобної ділянки голови справа, двох синців в ділянці попереку та синця в ділянці хребта на рівні лопаток, які відносяться до легких тілесних ушкоджень.
Вирок може бути оскаржено до Київського апеляційного суду через Бориспільський міськрайонний суд Київської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення з урахуванням особливостей, передбачених ст. 394 КПК України.
Пошук в ЄДРСР  по вказаному провадженню можна здійснити за номером 359/3680/24