flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ознайомча екскурсія для ліцеїстів Тлумацького ліцею №2

23 травня 2023, 10:30

Сьогодні до суду завітали ліцеїсти Тлумацького ліцею №2 Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області під керівництвом викладача права Ярослави ПРИТУЛЯК та заступника директора Лариси ГОРІН.                                                      

Зустріли ліцеїстів при вході в суд працівники Судової охорони суду, які спочатку провели особистий огляд, розповіли дітям, які документи потрібно мати при собі, які заборонені предмети не можна приносити до суду та іншого багато цікавого.                                

Ліцеїстів гостинно зустріли суддя Лілія МОТРУК та керівник апарату суду Леся ГРАБОВЕЦЬКА, які ознайомили присутніх з особливостями своєї професії.                        

Заступником керівника апарату Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Оксаною РИНДИЧ та консультантом суду Світланою КРУХОВСЬКОЮ проведено оглядову екскурсію приміщенням суду, робочих кабінетів працівників суду, залів судового засідання та конвойної кімнати. Приємно вражені ліцеїсти мали можливість зробити фото в залі судового засідання у кріслі судді.                                           

Мета проведення екскурсії – це виховання у підростаючого покоління довіри до судової влади, підвищення рівня знань у сфері права та ознайомлення з принципами судочинства.                                                                                                                                                   

Щиро вдячні керівництву Тлумацького ліцею №2 Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області за виявлену зацікавленість та організованість ліцеїстів!