flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс на заміщення вакантної посади консультанта

11 квітня 2016, 11:15

 Оголошення

            Снятинський районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади «консультанта».

            Вимоги до учасників конкурсу:

            Повна вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність», освітньо-кваліфікаційний рівень – магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі в судових органах України не менше 2-х років, або загальний стаж роботи за фахом не менше 3-х років, володіння ПК.

Для участі у конкурсі необхідно подати заяву про участь у конкурсі, особову картку  П-2ДС з додатками, дві фотокартки розміром 4х6, копії документів про освіту, копію паспорта, копію військового квитка, декларацію про доходи за попередній рік.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається за телефоном 2-52-02 або під час особистого прийому в приміщенні суду за адресою:

Івано-Франківська область, м. Снятин, вул. Січових Стрільців, 56, 1-й поверх, щоденно з 8.00 до 17.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00 год.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу. До участі у конкурсі допускаються кандидати на заміщення вакантних посад тільки після отримання всіх вищезазначених документів.