flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Службі судової охорони 5 років!

09 квітня 2024, 15:03

5 квітня 2024 року голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег Прудивус та заступник голови Ігор Садовий взяли участь в урочистому заході з нагоди 5-ої річниці з дня створення Служби судової охорони.

Олег Прудивус у своєму привітанні зауважив про складну історію створення Служби судової охорони та про те, що за такий короткий період сформувався потужний орган, якому необхідно вже надати статус правоохоронного. Також, голова суду зазначив, що за цей час на розгляді в Запорізькому окружному адміністративному суді перебувала значна кількість судових суспільно резонансних справ, розгляд яких потребував від працівників Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області вжиття посилених заходів з охорони громадського порядку та гарантування безпеки працівникам суду і учасникам судового процесу. Олег Прудивус відмітив, що кожного дня працівники служби демонструють  злагодженість у роботі, відповідальність і професійність. Голова суду подякував працівникам Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області та побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії, гарного настрою, сил, наснаги  та нових здобутків!

Також привітання та заохочення співробітники територіального управління отримали від представників обласної та міської влади, Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, командування частин та підрозділів Національної гвардії, начальника територіального управління Державної судової адміністрації та колективів судів міста Запоріжжя та Запорізької області.