flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Хортицький районний суд м. Запоріжжя

Судова повістка про виклик у цивільній справі № 321/2016/13-ц

18 червня 2014, 14:46


Михайлівський районний суд Запорізької області

72002, Запорізька область, Михайлівський район смт Михайлівка, вул.Артезіанська,6а.

телефони : (06132) 2-02-65, 2-13-05

 

Справа № 321/2016/13-ц

Провадження № 2/321/35/2014

18.06.2014 року

                                                                                 

                                                 Шевчуку Анатолію Миколайовичу

                                                 __________________________________

                                                  вул. М. Геловані, 30 кв. 19,

                                                  м. Севастополь, АР Крим

 

Судова повістка

про виклик у цивільній справі

 

 

В провадженні Михайлівського районного суду Запорізької області перебуває цивільна справа за позовом прокурора Михайлівського району Запорізької області в інтересах держави в особі головного управління Державного земельного агентства у Запорізькій області до Харченко Світлани Юріївни, Михайлівської районної державної адміністрації, реєстраційної служби Головного управління юстиції у Запорізькій області, Шевчука Анатолія Миколайовича, за участю третьої особи – державної інспекції сільського господарства в Запорізькій області, про визнання незаконним та скасування розпорядження, визнання недійсним державного акту на право приватної власності на земельну ділянку та скасування його державної реєстрації.

Фізична особа Шевчук Анатолій Миколайович викликається до суду в якості співвідповідача в судове засідання, призначене на 14 годин 00 хвилин 6 серпня 2014 року.

Судове засідання у даній цивільній справі відбуватиметься в приміщенні Михайлівського районного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, Михайлівський район смт. Михайлівка, вул. Артезіанська, 6-а.

В цивільних справах наслідки не явки в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 169, 170 ЦПК України.

З опублікуванням оголошення про виклик, Шевчук Анатолій Миколайович, по даній справі буде вважатися повідомленим про час та місце розгляду справи і у випадку його неявки справа буде розглянута за його відсутності на підставі наявних в матеріалах справи доказів.

З текстами судових рішень, постановлених судом в цивільній справі, можна ознайомитись, звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Михайлівського районного суду Запорізької області.

 

 

Суддя Михайлівського районного

суду Запорізької області                                                                                                                  М.Ю.Олійник

 

 

Додаток: ухвала