flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду викликається в якості 3-ї особи: Антощук Сергій Юрійович

09 травня 2024, 15:46

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває позовна заява:   Кучер Руслан Володимирович, представник позивача Остапчук Ігор Валентинович до Ружинської селищної ради Бердичівського району Житомирскої області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини за заповітом.

 Судове  засідання   призначено на 12  год. 00 хв. 28 червня  2024 року.

            В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. Соборна, 37, смт Ружин, Житомирська область викликається в якості 3-ї особи: Антощук Сергій Юрійович, фактичне місце знаходження: вул.Лісова,14 с.Трубіївка Бердичівського району Житомирської області.

            Третій особі  надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.

            У випадку неявки третьої особи в дане  судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами.

 

 

 

 

            Суддя                                                                                      О.В. Митюк