flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду викликається в якості особи, яка притягається до адміністративної відповідальності Заболоцький Віталій Миколайович

23 квітня 2024, 12:31

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває справа про адміністративні правопорушення відносно Заболоцького Віталія Миколайовича за ч.1 ст. 130 КУпАП, яка призначена до розгляду на 09 год. 15  хв. 10 травня  2024 року.

В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. Соборній, 37, смт. Ружин, Житомирська область, викликається в якості особи, яка притягається до адміністративної відповідальності Заболоцький Віталій Миколайович, остання відома адреса проживання: вул. Садова, 27,  смт Ружин, Бердичівський район, Житомирська область.

У випадку неявки  Заболоцького Віталія Миколайовича в дане судове засідання судом може бути здійснено розгляд справи за відсутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності за наявними у справі доказами. 

Суддя                                                                                         О.В.Митюк