flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду викликається в якості відповідача: Бузон Надія Василівна

16 квітня 2024, 11:18

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває позовна заява: Демчук Володимир Васильович до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області,  Бузон Надії Василівни, Бойка Максима Володимировича, Ружинської селищної ради Житомирської області про захист порушеного права постійного користування земельною ділянкою.  .

Підготовче судове  засідання   призначено на 10  год. 00 хв. 27 травня 2024 року.

В дане підготовче судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт. Ружин, Житомирська область викликається в якості відповідача: Бузон Надія Василівна, зереєстроване місце проживання: вул.Незалежності,32 с.Юріївка Любарського району Житомирської області.

Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.

У випадку неявки відповідача в дане підготовче  судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами.

 

 

 

 

            Суддя                                                                                      О.В. Митюк