flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем весни і праці!

01 травня 2024, 09:02

1 травня в Україні відзначається День весни та праці – державне свято,  яке об′єднує усіх, хто усвідомлює, що  чесна та наполеглива праця – це основа успішного розвитку суспільства.  У цей день зазвичай кожен трудівник відчуває своє особливе значення, відзначає свої особисті досягнення, будує плани та плекає сподівання на краще.

Нині, коли українці  долають найважчі виклики, коли  працювати доводиться під ракетними обстрілами, а замість засівати поля – розміновувати їх, коли замість заводських гудків лунають повітряні тривоги - бажання мирної, творчої праці посилюється  стократ.

Тож нехай мрія кожного з нас про мирний труд  на благо України, свого народу, своєї родини здійсниться якнайшвидше! Нехай усі витрачені  зусилля, час та знання  приносять бажаний результат та навіть перевершують  очікування. Щоб кожному вистачало сил та натхнення долати усі труднощі та перешкоди за надійної підтримки  однодумців. І нехай ця весна буде сповнена нових ідей, гарних починань та непохитної віри у нашу Перемогу!

 

              З повагою - колектив Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області