flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області співчуває у зв'язку зі смертю судді у відставці

26 травня 2020, 12:50

           

 

 

           

     Шановні громадяни та колеги, 23 травня 2020 року передчасно на 69 році життя перестало битися серце судді у відставці Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області – Мясоєдової Олени Миколаївни.

    Після закінчення у 1976 році Харківського юридичного інституту Мясоєдова Олена Миколаївна працювала в органах прокуратури на різних посадах з 1976 року по 1995 рік, а саме: слідчим прокуратури Центрально-Міського районну м. Кривого Рогу, помічником, старшим помічником прокуратури Центрально-Міського районну м. Кривого Рогу, старшим помічником прокуратури м. Кривого Рогу. У квітні 1995 року звільнена з органів прокуратури, в зв’язку з обранням суддею Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області. В грудні 2016 року звільнена з посади судді Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, в зв’язку з відставкою. Загальний стаж у галузі права – 39 років.

    Протягом свого професійного шляху Мясоєдова Олена Миколаївна віддано і чесно служила Феміди, завжди працювала над підвищенням професійного рівня та була висококваліфікованим юристом. За час роботи суддею працювала над покращенням забезпечення роботи суду та утвердженням неупередженості судової влади.

    Життєвий шлях Олени Миколаївни – це зразок професіоналізму, добропорядності, уміння працювати з людьми. У пам’яті працівників судової системи  Олена Миколаївна назавжди залишиться порядною людиною, висококваліфікованим і досвідченим юристом.

    Це непоправна втрата для рідних, колег та всіх, кому пощастило перетнутися з Оленою Миколаївною на життєвому і професійному шляху.

    Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті чарівної жінки з дивовижною енергетикою та професійним хистом.

    Колектив висловлює щирі співчуття родині та близьким, розділяємо скорботу всіх, хто знав або працював із Оленою Миколаївною.