flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду - Мовчан Вячеслава

26 квітня 2024, 15:49

Царичанський районний суд Дніпропетровської області викликає Мовчан Вячеслава, останнє відоме місце проживання 51000 Дніпропетровська область, Дніпровський район, с. Ляшківка, вул. Шевченка, 25, по справі № 196/485/24, провадження № 2-д/196/1/2024 за дорученням іноземного суду про вручененя судових документів на території України Вячеславу Мовчану, розгляд якої призначено на 11 год. 30 хв. 09 травня 2024 року за адресою: Дніпропетровська область, Царичанський район, смт. Царичанка, вул. Театральна, 14-а, зал судових засідань № 1, суддя Костюков Д.Г.).
Наслідки неявки в судове засідання учасника справи регулюються ст. 223 ЦПК України. Про причини неявки в судове засідання сторони повинні повідомляти суд завчасно з зазначенням причин неявки.
У разі відмови особи отримати виклик до суду чи інші документи, що підлягають врученню за дорученням іноземного суду, суддя, уповноважений працівник суду або представник адміністрації місця тримання особи робить відповідну позначку на документах, що підлягають врученню. У такому разі документи, що підлягають врученню за дорученням іноземного суду, вважаються врученими.
У разі неявки до суду без поважних причин особи, яку належним чином повідомлено про дату, час та місце судового засідання, у якому мають бути вручені виклик до суду чи інші документи за дорученням іноземного суду, такі документи вважаються врученими. ( ч.ч.5,6 ст.501 ЦПК України)

Оголошення публікується на веб-сайті судової влади України відповідно до ч.ч. 11-12 ст. 128 ЦПК України.


Секретар судового засідання
Царичанського районного суду                                                                                         Вікторія Дорошенко