flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу застосував запобіжний захід до підозрюваного за вбивство громадянина Росії

01 лютого 2019, 11:02

Тернівський районний суд міста Кривого  Рогу  застосував запобіжний захід до підозрюваного за вбивство громадянина Росії

         В січні 2019 року до Тернівського районного суду міста Кривого Рогу надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно 40-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві громадянина Росії.  

        Підозрюваний раніше скоїв аналогічний злочин, за який засуджений в  1997 році Кіровоградським міським судом, за ст. 94 КК України 1960 року (умисне вбивство) до 8 років позбавлення волі, в 2004 році  звільнений з місць позбавлення волі на умовно достроковий термін. Вказана судимість у встановленому законом порядку погашена.                                                                

       Інцидент стався в ніч з 5 на 6 січня в Тернівському районі міста Кривого Рогу. Між потерпілим та підозрюваним відбувся словесний конфлікт у наслідок чого у останнього виник прямий умисел на заподіяння йому смерті. На тілі убитого виявили 60 ножових поранень.                 

       Ухвалою від 8 січня 2019 року слідчим суддею Тернівського районного суду міста Кривого  Рогу  Дніпропетровської  області клопотання органів дізнання було задоволено та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з утриманням у Державній установі «Криворізькій установі виконання покарань (№3)», у межах шістдесяти діб.                                  

Слідство за фактом вбивства триває.

 

 Прес-служба суду