flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одноденне навчання для працівників суду

22 червня 2012, 15:12

Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Волинській області 21 червня 2012 року проведено одноденне семінарське навчання для керівників апаратів місцевих загальних судів Волинської області, головних спеціалістів з інформаційних технологій, відповідальних працівників з питань ведення судової статистики на тему: «Підготовка та організація формування відомчої звітності за перше півріччя 2012 року за допомогою «Д-3». Питання ведення загального та кадрового діловодства у місцевому загальному суді».

У вказаному навчанні від Шацького районного суду взяли участь головний спеціаліст з інформаційних технологій Семенюк Є.В., помічники суддів Яцик А.І., Склезь С.П.

Основну частину порядку денного семінару становив відеосемінар з підготовки та формування статистичних звітів засобами «Д-3», який проводився фахівцями Державної судової адміністрації України та ДП «Інформаційні судові системи».

Учасникам семінару були висвітлені питання належної організації роботи у судах з питань ведення загального, судового та кадрового діловодства, судової статистики, обговорено питання підготовки до складання річної звітності.