flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 січня 2014 року відбулися збори суддів Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області

28 січня 2014, 11:52

 

         28 січня 2014 року  головою Хмільницького міськрайонного суду Олійником Ігорем Васильовичем  проведено  збори суддів за участю працівників апарату суду по підсумках  роботи  за  2013 рік щодо розгляду цивільних, кримінальних,  адміністративних справ та справ про адміністративні правопорушення, про дотримання виконавської  і  трудової дисципліни, про стан виконання планів за  2013 року  та завдання  на 1 півріччя 2014 року.

         Головою суду Олійником І.В., на виконання Постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ № 7 від 01.03.2014 року, висвітлено аналіз стану здійснення правосуддя, проблеми здійснення судочинства і шляхи їх вирішення та показники роботи суду за 2013 рік.

         Окрему увагу головою суду Олійником І.В. приділено показникам якості роботи  суду, підставам скасування та змінення рішень суду апеляційною інстанцією за 2013 рік по кримінальним,  цивільним та справам про адміністративні правопорушення .

         На зборах суддів   виступили керівник апарату суду  Власюк М.І. та консультант суду  з кадрової роботи Матяш В.П.

         Керівником апарату суду Власюком М.І. висвітлено роботу суду за 2013 рік щодо  здачі звітів, наголошено на проблемних питаннях, які виникали  в секретарів суду   при формуванні звітів та шляхи їх вирішення.

         Консультантом суду з кадрової роботи Матяш В.П.  висвітлено роботу суду з кадрових питань, зокрема щодо участі суддів та працівників апарату суду в навчаннях, організованих Національною школою суддів України, семінарах, проведених апеляційним судом Вінницької області та ТУ ДСА України в Вінницькій області.

 

         На нараді ухвалено рішення про визнання позитивною роботу суду за 2013 року та заплановано заходи щодо удосконалення організації роботи суду та підвищення рівня здійснення правосуддя.