flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 вересня 2017 року проведено захід "День відкритих дверей"

15 вересня 2017, 12:31

15 вересня 2017 року Тиврівський районний суд Вінницької області в межах заходу «День відкритих дверей» приймав учнів 9-го класу Тиврівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з класним керівником Киришовою Раїсою Олександрівною.

Розпочала даний захід керівник апарату суду Костюшко-Царук Олеся Едуардівна, яка ознайомила учасників заходу з діяльністю суду та інноваційними підходами до роботи, а також зазначила, що проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян та рівня довіри до суду.

Заступником керівника апарату суду Чорною Сніжаною Дмитрівною ознайомлено гостей заходу з цивільними, кримінальними, адміністративними справами та справами про адміністративні правопорушення.

Також школярі мали змогу почути інформацію щодо відповідальності неповнолітніх за вчинення адміністративних правопорушень та злочинів, яку доповіла прес-секретар суду Карук –Вишневська Тетяна Павлівна.

 Після інформативних доповідей керівник апарату суду Костюшко-Царук Олеся Едуардівна провела учасникам екскурсію приміщенням суду.

       Наприкінці заходу керівник апарату Костюшко-Царук Олеся Едуардівна висловила подяку всім учасникам заходу, а учні подякували керівництву суду за можливість ознайомитися з діяльністю Тиврівського районного суду Вінницької області.