flag Судова влада України

Судді Окружного адміністративного суду АР Крим прийняли участь у круглому столі на тему: «Обговорення проблемних питань, що виникають під час розгляду спорів за участю органів Міндоходів».

29 жовтня 2013, 08:54

 

 

25 жовтня 2013 року у приміщенні Головного управління Міністерства доходів і зборів України в АР Крим відбулась спільна нарада у формі круглого столу на тему: «Обговорення проблемних питань, що виникають під час розгляду спорів за участю органів Міндоходів».

 

Від Окружного адміністративного суду АР Крим у вказаному заході прийняли участь голова Окружного адміністративного суду АР Крим Михайло Маргарітов, заступник голови суду Сергій Яковлєв та судді Окружного адміністративного суду АР Крим Галина Циганова, Тетяна Ольшанська, Євген Гаманко.

 

Від Севастопольського апеляційного адміністративного суду у нараді прийняли участь заступник голови Севастопольського апеляційного адміністративного суду Ольга Дугаренко та судді Севастопольського апеляційного адміністративного суду Тамара Дадинська, Антон Цикуренко, Ольга Мунтян.

 

Також, у вказаному заході прийняли участь керівники (спеціалісти) юридичних підрозділів ДПІ  ГУ Міндоходів в АР Крим, у тому числі перший заступник начальника ГУ Міндоходів в АР Крим Богдан Катрушин.

 

За підсумками спільної наради були обговорені проблемні питання, що виникають під час розгляду спорів за участю органів Міндоходів та надані необхідні рекомендації.