flag Судова влада України

03 жовтня 2013 року в Окружному адміністративному суді Автономної Республіки Крим проведено семінар з питань застосування норм статей 1832 та 1836 Кодексу адміністративного судочинства України.

03 жовтня 2013, 15:28

03 жовтня 2013 року в Окружному адміністративному суді Автономної Республіки Крим за ініціативою голови суду Михайла Маргарітова проведено семінар з  питань застосування норм статей 1832 та 1836 Кодексу адміністративного судочинства України при здійсненні адміністративного судочинства.

У семінарі брали участь голова суду, заступник голови суду С. Яковлєва, судді Окружного адміністративного суду АР Крим: О.Кушнова, Г.Котарева, О. Трещова, а також, посадові особи  Держаної інспекції сільського господарства в АР Крим, Головного управління санітарно-епідеміологічної служби  в АР Крим, Держспоживінспекції в АР Крим, Головного управління ветеринарної медициниДержавної АзовоЧорноморської інспекції,  Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю, Територіального управління Держгідропромнагляду в АР Крим і м. Севастополі, Державної екологічної інспекції в АР Крим, Державної служби з лікарських засобів АР Крим, Інспекції держенергонагляду Кримського регіону.

Метою семінару було обговорення змін у законодавстві та вирішення питань, які виникають при застосуванні норм статей 1832 КАС України (Скорочене провадження) та 1836 КАС України (Особливості провадження у справах щодо підтвердження обґрунтованості вжиття суб'єктами владних повноважень заходів реагування під час здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності) при здійсненні адміністративного судочинства та при зверненні з адміністративними позовами до суду