Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському окружному адміністративному суді презентуватимуть результати програми, присвяченої налагодженню діалогу судів та громадськості

28 липня 2015, 15:06

30 липня 2015 року о 10.00 в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду (вул. Фонтанська дорога, 14) відбудеться круглий стіл на тему: "Шляхи покращення комунікації судової влади з громадськістю".

Під час заходу буде представлено результати реалізації грантової програми "Налагодження діалогу судів та ЗМІ – шлях до порозуміння з громадськістю", яка впроваджувалася громадською організацією "Спілка юристів Одеської області" у партнерстві з Одеським окружним адміністративним судом за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя".

Також в межах круглого столу відбудеться панельна дискусія за участю суддів та представників громадських організацій щодо покращення співпраці з громадськістю та, - підвищення якості комунікативних навичок працівників апарату судів.

У заході візьмуть участь:

Девід Вон,  керівник проекту Проекту USAID "Справедливе правосуддя",  

Олег Глуханчук, голова Одеського окружного адміністративного суду,

Олександр Рябець, голова правління ГО "Спілка юристів Одеської області",

Володимир Куценко, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області,

Наталія Оленченко, представник Прес-центру судової влади,

Ольга Пасічник, керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду,

а також представники судів з Одеської, Волинської, Вінницької, Івано-Франківської та Сумської областей та представники громадських організацій: "Одеський регіональний центр соціально-економічного моніторингу та правової інформації "Альтернатива", "Правова та справедлива країна", "Озон", "Верховенство права", "Міжнародна асоціація успішного бізнесу", "Правозахисне товариство "Співдружність", "Альянс міжнародного захисту".

Акредитація журналістів здійснюється до 18.00 29 липня за телефоном: 048-705-57-83 або електронною поштою: press-secretary@adm.od.court.gov.ua                                               

Контактна особа: Надія Бойко, прес-секретар Одеського окружного адміністративного суду.

Довідково: Метою  програми "Налагодження діалогу судів та ЗМІ – шлях до порозуміння з громадськістю" є покращення комунікації  громадськості  з судами  на  регіональному  рівні  через використання сучасних інструментів взаємодії, сприяння  професійному  зростанню  учасників комунікації та розвитку  сегменту  судової інформації в регіональному медіа-просторі.

В межах проекту впродовж березня-липня 2015 року проводились навчальні тренінги для прес-секретарів судів Одеської області, працівників спеціального підрозділу судової міліції "Грифон", а також для працівників апарату судів міста Одеси, які під час виконання своїх посадових обов’язків взаємодіють з відвідувачами (судові розпорядники, працівники канцелярій, секретарі судового засідання).

                                                                                               Прес-центр судової влади