Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 травня 2015 року в Одеському окружному адміністративному суді відбудеться тренінг для прес-секретарів та журналістів

13 травня 2015, 17:20

 14 травня 2015 року в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду (вул. Фонтанська дорога, 14) відбудеться фінальний тренінг для прес-секретарів судів Одеської області та журналістів регіональних ЗМІ в рамках грантової програми «Налагодження діалогу судів та ЗМІ – шлях до порозуміння з громадськістю».

Мета заходу: підвищити обізнаність прес-секретарів судів з особливостями роботи українських медіа; налагодити діалог між судами та ЗМІ для забезпечення точності і обєктивності повідомлень щодо судів у новинах; вдосконалити навички відповідальних працівників судів щодо розповсюдження публічних документів та іншої відкритої інформації про суди; визначити потреби журналістів у актуальній інформації про діяльність суду; зясувати оптимальні напрямки взаємодії.

Тренінг проведуть - суддя Львівського окружного адміністративного суду, доктор юридичних наук Володимир Кравчук,  головний редактор «Судово-юридичної газети» Наталія Мамченко та кореспондент «Судово-юридичної газети» Вячеслав Хрипун (Київ).

Учасники навчання зможуть на практиці порівняти підходи до висвітлення інформації журналістами та прес-секретарями судів.

По закінченню заходу учасники отримають сертифікати.

Початок тренінгу о 09.30