Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід жінці, що зарізала свого чоловіка

17 листопада 2017, 14:50

Слідчим суддею Ленінського районного суду м. Миколаєва – Крутієм Юрієм Петровичем обрано запобіжний захід жінці, 1994 року народження, яку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 15 листопада 2017 року  близько 15-00, підозрювана знаходячись в своїй квартирі по вул. Театральній, 25-а в м. Миколаєві, на ґрунті раптового виниклого конфлікту, умисно завдала своєму співмешканцю один удар ножем в область грудної клітини зліва, спричинивши проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з пошкодженням легені, яке супроводжувалось гострою внутрішньо-плевральною кровотечею, внаслідок чого чоловік помер на місці вчинення злочину.

Слідчим подано клопотання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прокурор клопотання підтримав та просив обрати підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів.

Захисник просила відмовити у задоволенні клопотання та обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

Підозрювана, свою провину визнла.

Врахувавши те, що жінка підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, зловживає алкогольними напоями, негативно характеризується, а також вважаючи встановленими обставини існування вказаних слідчим ризиків, слідчий суддя ухвалив обрати підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів до 13.01.2018.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду