Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся тренінг для розробників, викладачів та адміністраторів дистанційних курсів

28 вересня 2017, 11:40

26–27 вересня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України за підтримки українсько–канадського проекту “Освіта суддів – для економічного розвитку” провела тренінг  для розробників, викладачів та адміністраторів  дистанційних курсів.

Цілком очевидно, що дистанційна   форма  користується попитом серед суддів і працівників апаратів судів. Про це свідчить постійно зростаюча кількість бажаючих суддів і працівників апаратів судів пройти підготовку в такій формі. Завдячуючи розробникам, викладачам та адміністраторам  дистанційних курсів,  учасники не тільки отримують  необхідні знання  та здобувають  практичні навички  для вирішення актуальних питань, які виникають у їхній практичній діяльності, але й мають можливість обговорити  на форумі нагальні питання з колегами.

Для того, щоб дистанційні курси не втрачали своєї актуальності, а підготовка була цікавою та корисною, команда  однодумців постійно працює над підвищенням свого професійного рівня.

Відкриваючи тренінг, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Юровська привітала учасників і поділилась власним досвідом викладача дистанційних курсів.  Експерт із дистанційного навчання Ігор Катерняк  надав цінні практичні поради для  створення такої системи підготовки слухачів у Національній школі суддів України, яка буде доступною для користувачів. Він також запропонував викладачам попрацювати над  інноваційними ідеями. Начальник відділу науково–методичного супроводження  психологічної підготовки суддів  Ганна Савченко надала практичні поради психолога та звернула увагу на особливості викладання дистанційних курсів.

Підводячи підсумок тренінгу, викладач–координатор Тамара Закревська повідомила, що результати напрацювань команди  неодмінно будуть утілені найближчим часом, і висловила надію, що вони будуть корисними для суддів і працівників апаратів судів, повідомляє сайт НШСУ.

Інф. Прес-центру судової влади України.