Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Цікавий досвід Арцизського районного суду Одеської області із викладання школярам "Історії суду"

22 вересня 2017, 16:04

З метою  посилення взаємодії між батьківською, учнівською та педагогічною громадськістю, професійно-орієнтаційної роботи та виховання поваги до професії   в Арцизькому навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4-ліцей" пройшов День батьківсько-громадського самоврядування. У ролі вчителів в цей день виступили батьки учнів школи та представники громадськості.

Співробітник Арцизького районного суду Одеської області заступник керівника апарату суду Фудулакі Наталія Валентинівна прийняла участь у зазначеному заході в ролі вчителя-дублера та провела три уроки «Суддівська історія» для учнів 6 та 8 класів. Під час уроків вчитель-дублер Фудулакі Н.В. розповіла школярам історію утворення Арцизького районного суду, особливості роботи суду та відповіла на питання учнів.

Незважаючи на те, що зазначений захід проводився вперше усі учасники залишились задоволені: і вчителі, які на один день мали можливість відпочити, і батьки, які спробували себе в ролі вчителів, і учні, які отримали цікаву та корисну інформацію про історію та роботу суду.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду