Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання суддів місцевих загальних судів щодо психологічної адаптації до суддівської діяльності

22 вересня 2017, 09:12

21 вересня 2017 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України в межах підготовки суддів місцевих загальних судів проводить тренінг на тему: “Професійна психологічна адаптація до суддівської діяльності”. 

Відкриваючи тренінг, директор регіонального відділення Володимир Поплавський зосередив увагу суддів на загальних навчальних цілях заходу.

Для проведення тренінгу запрошено суддів Вікторію Ярошенко, Дмитра Мовчана Максима Тауса та Галину Маймур.

У ході тренінгу судді ознайомляться зі специфікою професійної адаптації судді, психологічними методами зовнішньої та внутрішньої саморегуляції емоційних станів та основними методами профілактики синдрому професійного вигорання.

Значну частину тренінгу приділено виконанню практичних вправ та обговоренню ситуативних завдань.

Цей тренінг дасть можливість суддям отримати досвід застосування певних психологічних засобів саморегуляції власним психоемоційним станом, ефективно і плідно адаптуватися до складних умов та обставин не лише на роботі, а й в особистому житті, запобігати емоційному виснаженню та конструктивно долати стрес.

Після закінчення заходу суддями–тренерами буде проведено анкетне оцінювання суддів-учасників та, з метою зворотного зв’язку, опитування щодо якості та корисності проведення тренінгу.

Повний текст програми тренінгу розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка суддів”.

Джерело

За повідомленням прес-служби НШСУ