Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з Днем Конституції України

27 червня 2013, 13:27

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із визначним святом – Днем Конституції України!

28 червня 1996 року відбулася визначна історична подія, яка гідно увінчує розвиток українського народу у ХХ столітті – була прийнята нова Конституція України – перша Конституція незалежної української держави.

Прийняття Конституції стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави. Ні в кого не виникає сумніву, що саме цей акт заклав підвалини майбутніх економічних, соціальних та духовних перетворень у суспільстві. Сьогодні, щоб перетворити зміст на результат, усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети – процвітання України як цивілізованої європейської держави.

Конституція – одна для всіх. Шануймо її, пам’ятаючи, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення. Доля розпорядилася так, що саме ми стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення. І ми, як ніхто інший, відповідальні перед попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями за державу, на сторожі якої стоїть Основний Закон.

Міцного вам здоров’я, терпіння, мужності! Нехай доля ваша буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення!

З повагою
Голова Державної судової
адміністрації України

Р. Кирилюк