Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги керівників апаратів судів та їх заступників!

28 серпня 2017, 09:21

Національною школою суддів України, спільно з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» розроблено дистанційний навчальний курс «Судове адміністрування» для керівників апаратів судів та їх заступників. До розробки матеріалів курсу були залучені представники Державної судової адміністрації України, керівники апаратів судів та їх заступники, судді, спеціалісти з судового адміністрування та інші фахівці.

Під час навчання ми допоможемо Вам оволодіти новими методами і техніками ефективного управління в суді. Ви дізнаєтеся про порядок бюджетного забезпечення суду,  про систему і стандарти управління документованою інформацією в суді, шляхи належного застосування системи управління документованою інформацією в суді для підвищення ефективності, якості та продуктивності діяльності суду та його апарату,  дізнаєтеся про міжнародний досвід управління документованою інформацією в суді,  оволодієте методикою добору персоналу, належним застосовуванням механізмів адаптації та орієнтації новопризначених працівників, опануєте питання етики та корпоративної культури, шляхи забезпечення відкритості та прозорості діяльності суду для суспільства, оволодієте ефективними формами взаємодії суду з журналістами, що сприяють належній організації діяльності суду при розгляді справ, які становлять суспільний інтерес. Набудете практичних навичок визначення цілей та їх досягнення, навчитеся планувати свій робочий час та складати стратегічний план роботи суду.

Навчальний курс складається з семи модулів, в кожному з яких Вам необхідно буде:

  • ознайомитися з міні-лекціями,
  • виконати практичні завдання, розроблені для того, щоб ви самостійно могли застосовувати отримані знання у своїй професійній діяльності.

Також Ви матимете змогу поспілкуватися на форумі з колегами, обговорюючи актуальні проблеми, обмінятися практичним досвідом та отримати консультації  викладачів з тематики модулів.

Реєстрація слухачів та їх зарахування на дистанційний курс розпочнеться

о 9 год. 00 хв. 28 серпня 2017 року

на офіційному сайті Національної школи суддів України в розділі «Дистанційне навчання».

Початок навчання  11 вересня 2017 року.

УВАГА! Реєстрація на курс буде припинена після набору перших 60 осіб.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (044)597-09-35 до адміністратора курсу Дмітрієвої Ж. В. або на електронну адресу: aparat@nsj.gov.ua.

Джерело