Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ проводить тренінг для тренерів “Особливості розгляду спорів про визнання правочинів недійсними”

25 жовтня 2017, 12:47

24-25 жовтня 2017 року в місті Ірпінь проходить тренінг для тренерів “Особливості розгляду спорів про визнання правочинів недійсними”. Як показало опитування учасників тренінгу та жваве обговорення під час вирішення практичних завдань, ця тема є надзвичайно актуальною та буде корисною не тільки для кандидатів на посаду судді, але може бути адаптована для впровадження  в програму підготовки суддів. 

Визначальним є те, що до розробки тренінгу для майбутніх суддів, директор курсу, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Юровська вдало долучила досвід судді Верховного Суду України у відставці Олександра Терлецького, наукову думку начальника відділу науково-методичного забезпечення суддівського корпусу Тетяни Фулей та практику молодих, але дуже професійних та ініціативних суддів.

Відповідальним за розробку цього тренінгу є суддя Ленінського районного суду міста Дніпра Андрій Нижний, який відмінно справився із завданням. Допомагав йому суддя Оболонського районного суду міста Києва Тарас Андрейчук та інші розробники, які працюють над створенням і впровадженням навчального курсу для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді щодо особливостей розгляду окремих категорій справ у цивільному судочинстві.

Менеджер з організації заходів українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи” Олександра Баранюк звернула увагу на те, що  цей захід відбувається в рамках нового проекту і, незважаючи на те, що Національна школа суддів України не є основним бенефіціаром, у міру можливостей Проект готовий долучитися до ефективної підготовки нових суддів.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду