Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл «Створення позитивного іміджу суду: формування спільного бачення» (відео)

25 жовтня 2017, 11:56

24 жовтня 2017 року керівник апарату Зарічного районного суду м. Суми Алла Шевченко та прес-секретар Наталія Горкуша взяли участь у круглому столі «Створення позитивного іміджу суду: формування спільного бачення» на базі Сумського Національного аграрного університету.

Метою даного проекту є:

  • підвищення рівня обізнаності громадян про досягнення реформ, пов’язаних зі створенням Нового правосуддя в Україні;
  • підвищення рівня довіри до судової системи в цілому і до суддів зокрема.

Одним із доповідачів була і керівник апарату Зарічного районного суду м. Суми Алла Шевченко, яка у своєму виступі наголосила, що «люди не довіряють тому, чого не розуміють». А тому суди мають розповідати про свою діяльність, інформувати і в такий спосіб здобувати громадську підтримку. Налагоджувати зв’язки з громадськістю необхідно таким чином, аби представники суспільства бачили людське обличчя суддів, а суди бачили людські обличчя користувачів судових послуг.

Алла Шевченко зауважила, що робота з населенням належить до пріоритетних завдань Зарічного районного суду м. Суми, оскільки вона має забезпечити довіру населення до суду. І одним із способів підвищення довіри до суду в Зарічному районному суді м. Суми стало створення цілого циклу інформаційних передач «Про суд». Робота суду по створенню такого циклу передач була спрямована на регулярне та активне спілкування суду і громадськості, а також зробити суду «ближчим» та відкритішим для людей.

На завершення усі учасники круглого столу переглянули підсумковий випуск передач «Про суд».

Загалом дана зустріч проходила у дружній, невимушеній обстановці. Після виступу кожного доповідача усі учасники мали можливість обговорити кожне питання та висловити свої думки і пропозиції.

Відеосюжет зустрічі можете переглянути на сайті телеканалу "Відікон" за посиланням: http://vidikon.sumy.ua/%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%96%d0%bc%d1%96%d0%b4%d0%b6%d1%83-%d1%81%d1%83%d0%b4%d1%83/

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду