Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 вересня продовжиться засідання у справі екс-заступника голови Миколаївської ОДА, обвинуваченого у отриманні 90 тис.дол неправомірної вигоди

19 вересня 2017, 19:08

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Судом було допитано двох свідків – голову Єланецької районної державної адміністрації та одного з депутатів Миколаївської обласної Ради.

Свідки розповіли про відомі їм факти, що стосуються зазначеного кримінального провадження.

Наразі, у зв’язку з неявкою інших свідків, заявлених стороною обвинувачення, та необхідністю їх повторного виклику, у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 20.09.2017 року.

Нагадаємо: за версією органу досудового розслідування, колишній перший заступник Миколаївської облдержадміністрації отримав неправомірну вигоди у розмірі 90 тис доларів США від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства.

Джерело