flag Судова влада України
| Українська | English |

Етична рада провела співбесіди з кандидатами на посаду члена ВРП від з‘їзду суддів

18 серпня 2022, 14:16

10, 12 та 17 серпня відбулися засідання Етичної ради, під час яких було проведено співбесіди з десятьма кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя від з’їзду суддів України.

Так, 10 серпня співбесіди відбулися з Наталею Коваленко, Михайлом Кобалем та Едуардом Бондарєвим. Перед засіданням Володимир Петренко подав заяву про припинення участі в оцінюванні.

12 серпня співбесіди відбулися з Наталією Храпак, Сергієм Нововим та Вікторією Віхровою. Марина Кухар подала заяву про перенесення співбесіди через стан здоров‘я. Рішенням членів Етичної ради було вирішено перенести співбесіду з нею на 29 серпня.

17 серпня – з Михайлом Юркевичем, Станіславом Юрченком, Геннадієм Бершовим та Аллою Котелевець.

Нагадаємо, відповідно до Рішення Етичної ради, співбесіди проводилися дистанційно у режимі відеоконференції̈ з використанням засобів електронного зв’язку.

Про час та дату засідання Ради, на якому відбудеться обговорення та прийняття рішення щодо зазначених кандидатів за результатами проведених співбесід, а також про дату проведення співбесід з наступними кандидатами, буде повідомлено додатково.