Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпровському районному суді міста Києва відбувся "День відкритих дверей"

15 грудня 2017, 09:34

 14 грудня 2017 року, напередодні професійного свята, до Дніпровського районного суду м.Києва завітали учні 11 класу однієї зі шкіл району.

В рамках «Дня відкритих дверей» для школярів старшого шкільного віку з вітальним словом перед гостями виступила в.о. голови суду Бірса Оксана Володимирівна.

Судді-спікери Іваніна Юлія Вікторівна та Левко Віра Богданівна ознайомили дітей з організацією роботи суду, особливостями суддівської професії та спеціалізацією суддів, після чого прес-секретар суду Ольга Бовкун провела екскурсію приміщенням суду.

На запрошення керівництва суду до заходу долучилися прокурори Київської місцевої прокуратури №4 Мороз Ольга Валеріївна та Вигівський Максим Іванович, а також адвокати - Ігнатенко Леся Віталіївна та Платонов Артур Володимирович, які підготували надзвичайно цікаві доповіді про особливості юридичних професій з практичними прикладами.

Усі учасники заходу залишилися надзвичайно задоволеними від активного спілкування. Наприкінці будо вручено грамоти про успішне проходження курсу «Знайомство з роботою суддів та інших юридичних професій. Правила поведінки в суді» та зроблено колективне фото.

Дякуємо усім, хто залучився до проведення даного заходу!

 

За повідомленням прес-служби суду